Přeskočit na obsah
Staňte se součástí naší rodiny

Přidejte se k Robertshaw Šternberk i vy

Jsme mezinárodní společnost působící v odvětví výroby ovládacích prvků pro bílou techniku s více než stoletou tradicí. Pobočky máme v 11 zemích světa. Přidejte se k naší rodině i vy a získejte práci, do které budete chodit rádi.

Máme

Přes 100 let zkušeností

Základní kámen naší společnosti byl položen roku 1900 v Pittsburghu. Teď naše centrála sídlí v USA ve státě Illinois, výrobní závody najdete v 11 zemích světa a dohromady pro Robertshaw pracuje více než 7 000 zaměstnanců. Vlastníme přes 2 000 patentovaných vynálezů a vyvíjíme stále další a další.

Jsme

Evropská jednička mezi výrobci elektromechanických ventilů

V roce 2000 jsme ve Šternberku vyrobili první termostaty. Od roku 2018 u nás vzniká i nová generace vodních ventilů, bez kterých se neobejdou pračky nebo myčky nádobí. Dohromady vyrábíme přes 10 000 typů ovládacích prvků převážně pro domácí spotřebiče.

Myslíme na tvoji budoucnost!!!

Pro studenty

IMG_0308

Myslíme i na studenty. Nabízíme pomocnou ruku při tvorbě maturitních, ročníkových, bakalářských i jiných prací. Po celý rok je také samozřejmostí možnost absolvovat u nás ve Šternberku odbornou praxi nebo stáž a přivydělat si a přiučit se něco navíc na brigádě.